Culemborg Blues 2019

Wanneer:
24 augustus 2019 @ 16:30 – 21:30
2019-08-24T16:30:00+02:00
2019-08-24T21:30:00+02:00

We hebben vandaag een aangepast menukaart.

tzatziki

melitzanosalata (mousse van aubergines, feta en knoflook)

taramas (kuit van kabeljouw, aardappel en citroen)

tirokafteri (fetatappenade)

aíóli (knoflookmayonaise)

skordovoútiro (kruidenboter)

pikilia (verzameling warme en koude amuses)

keftedakia (gehaktballetjes in tomatensaus)

tomatósoupa (gebonden tomatensoep met gehaktballetjes)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

dolmadákia (wijnbladeren gevuld met rijst, gehakt en krenten met muntjoghurt)

tiropites (filodeeg driehoekjes gevuld met feta, munt en dille)

dakos (bruscetta met tomaat, knoflook, feta, basilicum en feta)

goriatiki (de klassieke griekse salade met feta)

prasini salata (groene salade met geraspte graviera)

tomatosalata (tomaat met ui, kappertjes en olijven)

friet

rijst met tomatensaus

aardappeltjes uit de oven

mixed grill (souflaki, soutzouki, kipfilet, lamskotelet, gyros en tzatziki)

gyros (fijngesneden varkensvlees van het spit met tzatziki)

hermes (souflaki, soutzouki, kipfilet, gyros en tzatziki)

bifteki (gehakt gevuld met feta, gyros en tzatziki)

souvlaki (gegrilde spiesjes van varkenshaas met gyros en tzatziki)

mousakas (laagjes van aubergine, aardappels, gehakt, bechamel)

stifado (gestoofd rundvlees met sjalotjes en aardappeltjes)

briámi (ratatouille met gebakken haloumi kaas)

psaronefri (spies van varkenshaas met gyros, tzatziki en fetasaus)

solomos (gegrilde zalmfilets met groenten, citroen en oregano )

dionisos (souflaki, soutzouki, lamskotelet met gyros en tzatziki)

! alle gerechten worden met rijst, friet en koolsalade geserveerd

om te delen…

plateau álpha (min. 2 pers)

twee souvlaki, twee soutzouki, twee kipfilet, twee saucijsjes, gyros,

griekse salade en tzatziki

plateau  béta (min. 2 pers)

twee bifteki, twee souflaki, twee kipfilet, gyros, mousaka, griekse salade en tzatziki

plateau gámma (min. 2 pers)

twee lamsracks, twee souvlaki, twee kipfilet, twee soutzouki, twee saucijsjes, gyros,

griekse salade en tzatziki

 

nagerechten

vanillepudding met frambozencoulis 

yoghurt met tijmhoning en walnoten

chocoladetaartje met slagroom                                                                 

dame blanche met warme chocoladesaus                                                 

huisgemaakte baklava met walnoten