Calendar

apr
19
wo
Albert Heijn spaaractie
apr 19 – okt 31 hele dag

VOORGERECHTEN
Keftedakia (gekruide gehaktballetjes met tomatensaus)
Dolmadakia (wijbladeren gevuld met rijst, krenten en gehakt met muntjoghurt)
Dakos (bruschetta met tomaat, knoflook, basilicum, kappertjes en feta)
Feta me meli (gebakken feta in filodeeg met honing en pistachios en zwarte sesam)
Tiropites (filodeeg driehoekjes gevuld met feta en munt)
Kalamaria (gefrituurde inktvisringen met citroemmayonaise)
Garides saganaki (gamba’s in tomatensaus met feta)

HOOFDGERECHTEN
Mixed grill (souflaki, soutzouki, lamsrack, kipfilet, gyros en tzatziki)
Hermes (souflaki, soutzouki, kipfilet, gyros en tzatziki)
Bifteki (gevulde gehakt met feta en gyros met tzatziki)
Stifado ( rundvlees gestoofd in tomatensaus met uien en aardappeltjes)
Solomos (gegrilde zalmfilets met groenten,citroen en oregano )
Briami (ratatouille met gebakken cypriotische kaas)
Chirino (spies van varkenshaas met fetasaus, gyros en tzatziki)

NAGERECHTEN
Baklava met ijs en slagroom
Dame blanche
Pannacotta
Joghurt met honing en walnoten
Cheesecake met frambozencoulis

apr
28
vr
Mezedes avond
apr 28 @ 17:00 – 21:45

Vandaag geen afhaal mogelijkheden!

souvláki chirinó (spiesjes van varkensvlees met citroen en oregano)    

kotópoulo (kipkluifjes van de grill met honing-chilli dressing)

soutzoukákia (gegrilde gehaktballetjes met pittige tomatensaus en joghurt)

arní foúrnou (zuiglam uit de oven met gerookte knoflook-olijfolie)

chirinó (gegrild varkensvlees met fetasaus)

kokkinistó (gestoofd rundvlees in wijn met sjalotten)

sardéles (gegrilde sardientjes met citroenolijfolie en oregano)

bakaliáros (gebakken kabeljouw met ingemaakte rode bietjes)

mýdia (verse mosselen gestoofd in wijn, ui, pepers en dille met feta)

garídes (gamba’s gestoofd in tomatensaus met feta)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

dákos (bruschetta met tomatensalsa en gerookte makreelsalade)

goriátiki (de klassieke griekse salade met feta)

patátes tiganités (frietjes met oregano)

briámi (diverse groente uit de oven)

féta saganáki (gefrituurd feta in een krokant jasje van zwarte sesam)

manitaropitákia (filodeeg gevuld met roomkaas en bospaddenstoelen)

tzatzíki (joghurt met komkommer, knoflook en dille)

taramás (kabeljauwkuit opgeklopt met aardappel, citroen en olijfolie)

melitzanosaláta (puree van gerookte aubergines met feta en knoflook)                                          

tirokafterí (fetatappenade met chilli)

aïóli (knoflookmayonaise)

eliés kalamón (kalamata olijven met olijfolie)

piperiés xidátes (ingemaakte groene pepers)

féta (feta met olijfolie)

baklava (huisgemaakte baklava met ijs en slagroom)

galatópita (huisgemaakte cheesecake)

dame blanche (vanilleijs met slagroom en chocoladetopping)

pásta sokolatína (chocoladetaartje met slagroom)

 

Kaart onder voorbehoud!

 

jun
30
vr
Mezedes avond
jun 30 @ 16:30 – 21:30

Vandaag geen afhaal mogelijkheden!

souvláki (spiesjes van varkensvlees met citroen en oregano)                            

kotópoulo (kipkluifjes van de grill met honing-chilli dressing)

soutzoukákia (gegrilde gehaktballetjes met pittige tomatensaus en joghurt)

arní foúrnou (zuiglam uit de oven met gerookte knoflook-olijfolie)

panséta (gegrild buikspek met ingemaakte rode pepers)

kokkinistó (gestoofd rundvlees in wijn met sjalotten)

gýros foúrnou (gyros uit de oven met roomsaus en kaas)

sardéles (gegrilde sardientjes met citroenolijfolie en oregano)

tsipoúra (gegrilde doradefilet met ingemaakte rode bietjes)

mýdia (verse mosselen gestoofd in wijn, ui, pepers en dille met feta)

chtapódi (geglilde octopustentakel met citroenolijfolie en oregano)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

dákos (bruschetta met tomatensalsa en ingemaakte ansjovis)

goriátiki (de klassieke griekse salade met feta)

patátes tiganités (frietjes met oregano)

briámi (diverse groente uit de oven)

féta saganáki (gefrituurd feta in een krokant jasje met citroen)

kolokythopitákia (filodeeg gevuld met roomkaas, munt en courgette)

tzatzíki (joghurt met komkommer, knoflook en dille)

taramás (kabeljauwkuit opgeklopt met aardappel, citroen en olijfolie)

melitzanosaláta (puree van gerookte aubergines met feta en knoflook)                                         

tirokafterí (fetatappenade met chilli)

aïóli(knoflookmayonaise)

eliés kalamón (kalamata olijven met olijfolie)

piperiés xidátes (ingemaakte groene pepers)

féta (feta met olijfolie)

baklava (huisgemaakte baklava met ijs en slagroom)

galatópita (huisgemaakte cheesecake)

dame blanche (vanilleijs met slagroom en chocoladetopping)

pásta sokolatína (chocoladetaartje met slagroom)

 

Kaart onder voorbehoud.