Restaurant

Restaurant Knossos is gevestigd in een monumentaal pand in de historische binnenstad van Culemborg. In 1989 opende het zijn deuren en binnen korte tijd wist het een gevestigde naam in de regio te worden. Kenmerkend is het feit dat het sinds het begin een familiebedrijf is gebleven waardoor een zekere continuïteit gewaarborgd is.

Onze doel is in de loop der jaren altijd hetzelfde gebleven: eerlijke producten bereiden om de authentieke Griekse aroma’s en smaken aan onze gasten te presenteren. We proberen altijd de simpelheid en diversiteit, die de Griekse keuken zo kenmerkt, in kaart te brengen door telkens onze culinaire erfenis te herontdekken en door te ontwikkelen zonder haar ziel aan te tasten. Om onze ervaringen en kennis beter met u te kunnen delen, organiseren wij regelmatig avonden waarbij wij, ongestoord en op ons eigen manier, vaak vergeten en verassende gezichten van de Griekse keuken willen laten zien.

Het etablissement is zodanig ingedeeld zodat het een sfeer van Griekse levendigheid en spontaniteit uitstraalt. Naast een goede menukaart en een ruime wijnkaart, streeft restaurant Knossos naar een publieke omgeving waarin culinaire verwennerij en diversiteit centraal staan.