Calendar

jan
26
vr
Mezedes avond
jan 26 @ 17:00 – 21:30

Vandaag geen afhaal mogelijkheden!

souvláki (spiesjes van kippendijen met citroen en oregano)              

arní foúrnou (lamsvlees uit de oven met citroenaardappeltjes)

soutzoukákia (gegrilde gehaktballetjes met pittige tomatensaus en joghurt)

bekrís (varkensvlees en saucijsjes gestoofd in metaxa met pepers, tomaat en champignons)

panséta (gegrild buikspek met ingemaakte rode pepers)

pastitsáda (gestoofd rundvlees in tomatensaus met schapenkaas)

goriátiki (de klassieke griekse salade met feta)

patátes tiganités (frietjes met oregano)

briámi (diverse groenten uit de oven)

manitáres (portobello’s uit de oven gevuld met ui, tomaat en feta)

manitarópites (filodeeg gevuld met roomkaas en paddenstoelen)

kolokythokeftédes (gefrituurde courgette balletjes met tzatziki)

chtapódi (gegrilde octopustentakel met citroen en oregano)

barboúni (gebakken rode mulfilet met spliterwtenpuree)

tsipoúra (gegrilde doradefilet met linzensalade)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroen-kappertjesmayonaise)

gávros (gefrituurde ansjovis met aïóli)

sardéles plakí (sardines uit de oven met tomaat, ui en chili)

baklava (huisgemaakte baklava met ijs en slagroom)

galatópita (huisgemaakte cheesecake)

dame blanche (vanilleijs met slagroom en chocoladetopping)

loukoumádes (griekse oliebolletjes met honing en walnoten)

mosaïkó ( cake van chocolade en biscuits)

 

Kaart onder voorbehoud.

 

 

feb
23
vr
Mezedes avond
feb 23 @ 17:00 – 21:15

Vandaag geen afhaal mogelijkheden!

souvláki (spiesjes van varkensvlees met citroen en oregano)                            

kotópoulo (gegrilde kippendijen met oesterzwammen )

soutzoukákia (gegrilde gehaktballetjes met pittige tomatensaus en joghurt)

spetsofáï (varkensvlees en saucijsjes gestoofd in rode wijn met pepers en tomaat-pittig!))

panséta (gegrild buikspek met ingemaakte rode pepers)

kokkinistó (gestoofd rundvlees in tomatensaus met schapenkaas)

gýros foúrnou (gyros uit de oven met roomsaus en kaas)

goriátiki (de klassieke griekse salade met feta)

patátes tiganités (frietjes met oregano)

briámi (diverse groenten uit de oven)

manitáres (portobello’s uit de oven gevuld met ui, tomaat en feta)

spanakópites (filodeeg gevuld met roomkaas en paddenstoelen)

féta foúrnou (feta uit de oven met tomaat, ui, paprika en olijven

psarokeftédes (viskroketjes met aïóli))

barboúni (gebakken rode mulfilet met spliterwtenpuree)

skoumbrí (gegrilde makreelfilet met ingemaakte rode bieten)

kalamária (gegrilde baby inktvis met koolsalade )

dákos (bruschetta met tomaat en ingemaakte ansjovis)

mythia (gefrituurde mosselen met citroen-kappertjesmayonaise)

tzatzíki (joghurt met komkommer, knoflook en dille)

taramás (kabeljauwkuit opgeklopt met aardappel, citroen en olijfolie)

melitzanosaláta (puree van gerookte aubergines met feta en knoflook)                                          

tirokafterí (fetatappenade met chilli)

aïóli (knoflookmayonaise)

eliés kalamón (kalamata olijven met olijfolie)

piperiés xidátes (ingemaakte groene pepers)

féta (feta met olijfolie)

baklava (huisgemaakte baklava met ijs en slagroom)

galatópita (huisgemaakte cheesecake)                                                                                 

dame blanche (vanilleijs met slagroom en chocoladetopping)

pannacotta (vanillepudding met frambozencoulis)

froúta epochís (seizoensfruit met ijs en slagroom)

 

Kaart onder voorbehoud.

 

mrt
30
vr
Mezedes avond
mrt 30 @ 17:00 – 21:30

Vandaag geen afhaal mogelijkheden.

souvláki (spiesjes van varkensvlees met citroen en oregano)                            

kotópoulo (gegrilde kippendijen met oesterzwammen )

soutzoukákia (gegrilde gehaktballetjes met pittige tomatensaus en joghurt)

sofrito (rundvlees gestoofd met peterselie, azijn en knoflook)

panséta (gegrild buikspek met ingemaakte rode pepers)

chirinó (gestoofd varkensvlees met selderij, prei en citroen)

gýros foúrnou (gyros uit de oven met roomsaus en kaas)

goriátiki (de klassieke griekse salade met feta)

patátes tiganités (frietjes met oregano)

briámi (diverse groenten uit de oven)

manitáres (portobello’s uit de oven gevuld met ui, tomaat en feta)

prasópites (filodeeg gevuld met roomkaas en prei)    

féta foúrnou (feta uit de oven met tomaat, ui, paprika en olijven)

sardéles (gegrilde sardientjes met citroen en oregano)

barboúni (gebakken rode mulfilet met venkelsalade)

skoumbrí (gegrilde makreelfilet met ingemaakte rode bieten)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

dákos (bruschetta met tomaat en ingemaakte ansjovis)

mýthia (gegrilde mosselen met chili, koriander en citroenolijfolie)

baklava (huisgemaakte baklava met ijs en slagroom)

galatópita (huisgemaakte chocolade cheesecake)

dame blanche (vanilleijs met slagroom en chocoladetopping)

pannacotta (vanillepudding met frambozencoulis)

froúta epochís (fruit met ijs en slagroom)

yaoúrti me meli (yoghurt met honing en walnoten)

tzatzíki (joghurt met komkommer, knoflook en dille)

taramás (kabeljauwkuit opgeklopt met aardappel, citroen en olijfolie)

melitzanosaláta (puree van gerookte aubergines met feta en knoflook)

tirokafterí (fetatappenade met chilli)

aïóli (knoflookmayonaise)

eliés kalamón (kalamata olijven met olijfolie)

piperiés xidátes (ingemaakte groene pepers)

féta (feta met olijfolie)

 

Kaart onder voorbehoud!