Calendar

feb
23
vr
Mezedes avond
feb 23 @ 17:00 – 21:15

Vandaag geen afhaal mogelijkheden!

souvláki (spiesjes van varkensvlees met citroen en oregano)                            

kotópoulo (gegrilde kippendijen met oesterzwammen )

soutzoukákia (gegrilde gehaktballetjes met pittige tomatensaus en joghurt)

spetsofáï (varkensvlees en saucijsjes gestoofd in rode wijn met pepers en tomaat-pittig!))

panséta (gegrild buikspek met ingemaakte rode pepers)

kokkinistó (gestoofd rundvlees in tomatensaus met schapenkaas)

gýros foúrnou (gyros uit de oven met roomsaus en kaas)

goriátiki (de klassieke griekse salade met feta)

patátes tiganités (frietjes met oregano)

briámi (diverse groenten uit de oven)

manitáres (portobello’s uit de oven gevuld met ui, tomaat en feta)

spanakópites (filodeeg gevuld met roomkaas en paddenstoelen)

féta foúrnou (feta uit de oven met tomaat, ui, paprika en olijven

psarokeftédes (viskroketjes met aïóli))

barboúni (gebakken rode mulfilet met spliterwtenpuree)

skoumbrí (gegrilde makreelfilet met ingemaakte rode bieten)

kalamária (gegrilde baby inktvis met koolsalade )

dákos (bruschetta met tomaat en ingemaakte ansjovis)

mythia (gefrituurde mosselen met citroen-kappertjesmayonaise)

tzatzíki (joghurt met komkommer, knoflook en dille)

taramás (kabeljauwkuit opgeklopt met aardappel, citroen en olijfolie)

melitzanosaláta (puree van gerookte aubergines met feta en knoflook)                                          

tirokafterí (fetatappenade met chilli)

aïóli (knoflookmayonaise)

eliés kalamón (kalamata olijven met olijfolie)

piperiés xidátes (ingemaakte groene pepers)

féta (feta met olijfolie)

baklava (huisgemaakte baklava met ijs en slagroom)

galatópita (huisgemaakte cheesecake)                                                                                 

dame blanche (vanilleijs met slagroom en chocoladetopping)

pannacotta (vanillepudding met frambozencoulis)

froúta epochís (seizoensfruit met ijs en slagroom)

 

Kaart onder voorbehoud.

 

mrt
30
vr
Mezedes avond
mrt 30 @ 17:00 – 21:30

Vandaag geen afhaal mogelijkheden.

souvláki (spiesjes van varkensvlees met citroen en oregano)                            

kotópoulo (gegrilde kippendijen met oesterzwammen )

soutzoukákia (gegrilde gehaktballetjes met pittige tomatensaus en joghurt)

sofrito (rundvlees gestoofd met peterselie, azijn en knoflook)

panséta (gegrild buikspek met ingemaakte rode pepers)

chirinó (gestoofd varkensvlees met selderij, prei en citroen)

gýros foúrnou (gyros uit de oven met roomsaus en kaas)

goriátiki (de klassieke griekse salade met feta)

patátes tiganités (frietjes met oregano)

briámi (diverse groenten uit de oven)

manitáres (portobello’s uit de oven gevuld met ui, tomaat en feta)

prasópites (filodeeg gevuld met roomkaas en prei)    

féta foúrnou (feta uit de oven met tomaat, ui, paprika en olijven)

sardéles (gegrilde sardientjes met citroen en oregano)

barboúni (gebakken rode mulfilet met venkelsalade)

skoumbrí (gegrilde makreelfilet met ingemaakte rode bieten)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

dákos (bruschetta met tomaat en ingemaakte ansjovis)

mýthia (gegrilde mosselen met chili, koriander en citroenolijfolie)

baklava (huisgemaakte baklava met ijs en slagroom)

galatópita (huisgemaakte chocolade cheesecake)

dame blanche (vanilleijs met slagroom en chocoladetopping)

pannacotta (vanillepudding met frambozencoulis)

froúta epochís (fruit met ijs en slagroom)

yaoúrti me meli (yoghurt met honing en walnoten)

tzatzíki (joghurt met komkommer, knoflook en dille)

taramás (kabeljauwkuit opgeklopt met aardappel, citroen en olijfolie)

melitzanosaláta (puree van gerookte aubergines met feta en knoflook)

tirokafterí (fetatappenade met chilli)

aïóli (knoflookmayonaise)

eliés kalamón (kalamata olijven met olijfolie)

piperiés xidátes (ingemaakte groene pepers)

féta (feta met olijfolie)

 

Kaart onder voorbehoud!

apr
27
vr
Koningsdag 2018
apr 27 @ 17:00 – 21:30

tzatziki

melitzanosalata (mousse van aubergines, feta en knoflook)

taramas (kuit van kabeljouw, aardappel en citroen)

tirokafteri (fetatappenade)

aíóli (knoflookmayonaise)

skordovoútiro (kruidenboter)

pikilia (verzameling warme en koude amuses)

keftedakia (gehaktballetjes in  tomatensaus met komijnjoghurt)

tomatósoupa (gebonden tomatensoep met gehaktballetjes)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

dolmadákia (wijnbladeren gevuld met rijst, gehakt en krenten met muntjoghurt)

tiropites (filodeeg driehoekjes gevuld met feta, munt en dille)

dakos (bruscetta met tomaat, knoflook, feta, basilicum en feta)

goriatiki (de klassieke griekse salade met feta)

prasini salata (groene salade met geraspte graviera)

tomatosalata (tomaat met ui, kappertjes en olijven)

friet

rijst met tomatensaus

aardappeltjes uit de oven

mixed grill (souflaki, soutzouki, kipfilet, lamskotelet, gyros en tzatziki)

gyros (fijngesneden varkensvlees van het spit met tzatziki)

hermes (souflaki, soutzouki, kipfilet, gyros en tzatziki)

bifteki (gehakt gevuld met feta, gyros en tzatziki)

souvlaki (gegrilde spiesjes van varkenshaas met gyros en tzatziki)

kleftiko ( lamsvlees uit de oven met tuinboontjes, aardappeltjes en feta)

stifado (gestoofd rundvlees met sjalotjes en aardappeltjes)

briámi (ratatouille met gebakken haloumi kaas)

psaronefri (spies van varkenshaas met gyros, tzatziki en fetasaus)

solomos (gegrilde zalmfilets met groenten, citroen en oregano )

dionisos (souflaki, soutzouki, lamskotelet met gyros en tzatziki)

! alle gerechten worden met rijst, friet en koolsalade geserveerd

 om te delen…

 

plateau álpha (min. 2 pers)

twee souvlaki, twee soutzouki, twee kipfilet, twee saucijsjes, gyros,

griekse salade en tzatziki

 

plateau  béta (min. 2 pers)

twee bifteki, twee souflaki, twee kipfilet, gyros, mousaka, griekse salade en tzatziki

 

plateau gámma (min. 2 pers)

twee lamsracks, twee souvlaki, twee kipfilet, twee soutzouki, twee saucijsjes, gyros,

griekse salade en tzatziki

nagerechten

vanillepudding met frambozencoulis 

yoghurt met tijmhoning en walnoten

chocoladetaartje met slagroom

dame blanche met warme chocoladesaus

huisgemaakte baklava met amandelen en pruimen