Calendar

mei
1
di
2-gangen of 3-gangen keuzemenu actie
mei 1 @ 17:00 – jul 22 @ 21:00

Het principe is eenvoudig; een 2-gangen of 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs.

Er zijn meerdere gerechten per gang om uit te kiezen. De keuzemenu wisselt regelmatig

en bestaat uit zowel vlees- en visgerechten, als vegetarische gerechten.

 

2-gangen 22,50

3-gangen 27,50

 

Voorgerechten 

keftedakia (gekruide gehaktballetjes met tomatensaus)

choriatiki (griekse salade met tomaat, komkommer, ui, paprika, olijven en feta)

dakos (bruschetta met tomaat, knoflook, basilicum, kappertjes en feta)

feta me meli (gebakken feta in filodeeg met honing en pistache en zwarte sesam)

tiropites (filodeeg driehoekjes gevuld met feta en munt)

kalamaria (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

tomatosoupa (gebonden tomatensoep met gehaktballetjes)

 

Hoofdgerechten

mixed grill (souflaki, soutzouki, lamsrack, kipfilet, gyros en tzatziki)

hermes (souflaki, soutzouki, kipfilet, gyros en tzatziki)

bifteki (gevulde gehakt met feta en gyros met tzatziki)

bekris ( varkensvlees gestoofd met tomaat, pepers en champignons)

solomos (gegrilde zalmfilets met groenten, citroen en oregano)

briami (ratatouille met gebakken cypriotische kaas)

kotopoulo (spies van kippendijen met honing-mosterd dressing , gyros en tzatziki)

 

Nagerechten

baklava met ijs en slagroom                                                                                    

dame blanche                                                                                                                     

pannacotta                                                                                                                         

joghurt met honing en walnoten

fruit met ijs en slagroom

mei
25
vr
Mezedes avond
mei 25 @ 17:00 – 21:30

Vandaag geen afhaal mogelijkheden!

souvláki (spiesjes van varkensvlees met citroen en oregano)                            

kotópoulo (gehaktballetjes van kippendijen met tomatensaus en joghurt )

bekris (gestoofd varkensvlees met pepers en champignons)

païdákia (gegrilde spareribs met citroen-honingdressing)

panséta (gegrild buikspek met ingemaakte rode pepers)

stifádo (gestoofd rundvlees in wijn en tomaat met sjalotjes)

goriátiki (de klassieke griekse salade met feta)

patátes tiganités (frietjes met oregano)

briámi (diverse groenten uit de oven)

melintzána (gefrituurde aubergineschijfjes met tzatziki)

spanakópites (filodeeg gevuld met feta, spinazie en dille)       

féta saganáki (gebakken feta met ingemaakte kersen)

sardéles (gegrilde sardientjes met citroen en oregano)

barboúni (gebakken rode mulfilet met venkelsalade)

ochtapódi (gegrilde octopustentakel met citroenolijfolie en oregano)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

garídes (gefrituurde garnalen in filodeeg met citroen-honing dressing en koriander)

mýthia (gestoofde mosselen in tomatensaus en feta)

tzatzíki (joghurt met komkommer, knoflook en dille)

taramás (kabeljauwkuit opgeklopt met aardappel, citroen en olijfolie)

melitzanosaláta (puree van gerookte aubergines met feta en knoflook)

tirokafterí (fetatappenade met chilli)

aïóli(knoflookmayonaise)

eliés kalamón (kalamata olijven met olijfolie)

piperiés xidátes (ingemaakte groene pepers)

féta (feta met olijfolie)

baklava (huisgemaakte baklava met ijs en slagroom)

galatópita (huisgemaakte chocolade cheesecake)

dame blanche (vanilleijs met slagroom en chocoladetopping)

pannacotta (vanillepudding met frambozencoulis)

froúta epochís (fruit met ijs en slagroom)

yaoúrti me meli (yoghurt met honing en walnoten)

Kaart onder voorbehoud!

aug
25
za
Culemborg Blues 2018
aug 25 @ 17:00 – 22:00

Vandaag hebben wij een aangepast menukaart i.v.m. de Culemborg Blues.

voorgerechten

tzatziki

melitzanosalata (mousse van aubergines, feta en knoflook)

taramas (kuit van kabeljouw, aardappel en citroen)

tirokafteri (fetatappenade)

aíóli (knoflookmayonaise)

skordovoútiro (kruidenboter)

pikilia (verzameling warme en koude amuses)

keftedakia (gehaktballetjes in  tomatensaus met komijnjoghurt)

tomatósoupa (gebonden tomatensoep met gehaktballetjes)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

dolmadákia (wijnbladeren gevuld met rijst, gehakt en krenten met muntjoghurt)

tiropites (filodeeg driehoekjes gevuld met feta, munt en dille)

dakos (bruscetta met tomaat, knoflook, feta, basilicum en feta)

 goriatiki (de klassieke griekse salade met feta)

prasini salata (groene salade met geraspte graviera)

tomatosalata (tomaat met ui, kappertjes en olijven)

friet

rijst met tomatensaus

aardappeltjes uit de oven

 

mixed grill (souflaki, soutzouki, kipfilet, lamskotelet, gyros en tzatziki)

gyros (fijngesneden varkensvlees van het spit met tzatziki)

hermes (souflaki, soutzouki, kipfilet, gyros en tzatziki)

bifteki (gehakt gevuld met feta, gyros en tzatziki)

souvlaki (gegrilde spiesjes van varkenshaas met gyros en tzatziki)

mousakas (laagjes van aubergine, aardappels, gehakt, bechamell)

stifado (gestoofd rundvlees met sjalotjes en aardappeltjes)

briámi (ratatouille met gebakken haloumi kaas)

psaronefri (spies van varkenshaas met gyros, tzatziki en fetasaus)

solomos (gegrilde zalmfilets met groenten, citroen en oregano )

dionisos (souflaki, soutzouki, lamskotelet met gyros en tzatziki)

! alle hoofdgerechten worden met rijst, friet en koolsalade geserveerd

 

 om te delen…

plateau álpha (min. 2 pers)

twee souvlaki, twee soutzouki, twee kipfilet, twee saucijsjes, gyros,

griekse salade en tzatziki

plateau  béta (min. 2 pers)

twee bifteki, twee souflaki, twee kipfilet, gyros, mousaka, griekse salade en tzatziki

plateau gámma (min. 2 pers)

twee lamsracks, twee souvlaki, twee kipfilet, twee soutzouki, twee saucijsjes, gyros,

griekse salade en tzatziki

 

vanillepudding met frambozencoulis 

yoghurt met tijmhoning en walnoten

chocoladetaartje met slagroom

dame blanche met warme chocoladesaus

huisgemaakte baklava met amandelen en pruimen