Vandaag hebben wij een aangepast menukaart
tzatziki
melitzanosalata (mousse van aubergines, feta en knoflook)
taramas (kuit van kabeljouw, aardappel en citroen)
tirokafteri (fetatappenade)
aíóli (knoflookmayonaise)
skordovoútiro (kruidenboter)
pikilia (verzameling warme en koude amuses)
keftedakia (gehaktballetjes met tomatensaus)
tomatósoupa (gebonden tomatensoep met gehaktballetjes)
kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)
dolmadákia (wijnbladeren gevuld met rijst, gehakt en krenten met muntjoghurt)
tiropites (filodeeg driehoekjes gevuld met feta, munt en dille)
dakos (bruscetta met tomaat, knoflook, feta, basilicum en feta)
goriatiki (de klassieke griekse salade met feta)
prasini salata (groene salade met geraspte graviera)
tomatosalata (tomaat met ui, kappertjes en olijven)
friet
rijst met tomatensaus
aardappeltjes uit de oven
mixed grill (souflaki, soutzouki, kipfilet, lamskotelet, gyros en tzatziki)
gyros (fijngesneden varkensvlees van het spit met tzatziki)
hermes (souflaki, soutzouki, kipfilet, gyros en tzatziki)
bifteki (gehakt gevuld met feta, gyros en tzatziki)
souvlaki (gegrilde spiesjes van varkenshaas met gyros en tzatziki)
mousakas (laagjes van aubergine, aardappels, gehakt, bechamell)
stifado (gestoofd rundvlees met sjalotjes en aardappeltjes)
briámi (ratatouille met gebakken haloumi kaas)
psaronefri (spies van varkenshaas met gyros, tzatziki en fetasaus)
solomos (gegrilde zalmfilets met groenten, citroen en oregano )
dionisos (souflaki, soutzouki, lamskotelet met gyros en tzatziki)
plateau álpha (min. 2 pers)
twee souvlaki, twee soutzouki, twee kipfilet, twee saucijsjes, gyros,
griekse salade en tzatziki
plateau béta (min. 2 pers)
twee bifteki, twee souflaki, twee kipfilet, gyros, mousaka, griekse salade en tzatziki
plateau gámma (min. 2 pers)
twee lamsracks, twee souvlaki, twee kipfilet, twee soutzouki, twee saucijsjes, gyros,
griekse salade en tzatziki
vanillepudding met frambozencoulis
yoghurt met tijmhoning en walnoten
chocoladetaartje met slagroom
dame blanche met warme chocoladesaus
huisgemaakte baklava met walnoten